Какво е TV Box
 
 
Уважаеми приятели, на Вашето внимание представяме TVBOX!
 
Това е малко и компактно мултимедийно устройство, което превръща всеки екран в смарт телевизор или смарт мултимедиен център. Благодарения на мощния им хардуер с TV Box устройствата може да се насладите на кристална 8K картина с резолюция 7680х4320px и поддръжка на HDR. TVBOX работи с операционна система Android, което Ви дава възможност да се възползвате от всички налични над 1 000 000 приложения в Google Play.
 
Устройството се нуждае от интернет за своята работа, но не се притеснявайте! Не са ви необходими кабели, 100 мегабитова или гигабит връзка. За да ползвате TVBOX и да гледате гладко избраното от Вас съдържание, то за това биха ви стигнали дори 10-15 мегабита. Може да свържете устройството безжично посредством WiFi към Вашият домашен рутер, дори може да използвате 4G/3G бисквитки с мобилен интернет, което ви дава възможност да носите устройството със себе си където пожелаете. Вграденият WiFi на устройството поддържа двубандова безжична свързаност със стандартите A,B,G,N, както и 5Ghz AC.
 
А дали можете да го използвате извън България? Отговорът е прост – Да! Достатъчно е единствено да имате интернет свързаност и поне 10 мегабита скорост. Но това не е всичко. Може да ползвате тв бокс БЕЗ абонамент и месечни такси! През тв бокс може да гледате 200 тв канала с превод на български език и стотици чужди. Получавате достъп до каталог от най-новите филми и сериали с над 10 000 заглавия, които можете да гледате без да сваляте и естествено със субтитри на български! Благодарение на Android и Google Play може да използвате YouTube, Bulsatcom, TV GO, NETFLIX, KODI и PLEX, както и всяко друго поддържано от Android, дори такова, създадено от Вас самите. Като едно страхотно Android устройство, тв бокс поддържа технологията Miracast, която ви позволява да излъчвате съдържание директно от всеки един компютър, таблет или смартфон, свързан в домашната Ви мрежа.
 
Друг голям плюс на устройство е и Chrome браузъра, който идва отново с Android и ви дава възможност да сърфирате в интернет и да разглеждате любимите си уеб страници, да четете мейлите си, както и всичко друго, което можете да правите в интернет чрез браузър, а за да бъде сърфирането още по-удобно можете да се възползвате и от страхотната мини безжична клавиатура налична на сайта.
 
Тя има вграден тъчпад, като превръща тв бокс в почти пълноценен компютър. А ако се чудите дали можете да играете игри – отговорът е отново да! Наслаждавайте се на любимите си мобилни игри на голям екран с Full HD качество. Използването на клавиатурата пък ще Ви даде възможност да се отпуснете и да цъкате своята игра с максимално добро преживяване. Ако сте свикнали да играете с мишка и клавиатура, то без проблем може да включите такива безжични или кабелни към USB порта на устройството.
 
TV Box може да се свърже с всеки телевизор, монитор дори проектор. Той поддържа свързване чрез HDMI; DVI; AV. А с практичната поставка налична в сайта можете да го прикрепите към телевизора си без да се нуждаете от рафт или друга стойка, за която трябва да разпробивате и дюбелирате стените си. TVBOX е уникално устройство! Не препоръчваме да го използвате като заместител на компютър, но що се отнася до мултимедийно и Android преживяване, то това е устройството, от което имате нужда, без да плащате в пъти по-високи цени за смарт телевизори с орязани или ограничени функционално версии на Android.
 
За поръчки и повече информация:
0877 36 06 06