Android TV Box D9 2GB RAM Android 11

Представям Ви най-новият модел ТВ Бокс - D9 2GB RAM Android 11!

D9 е перфектното решение за всички ваши развлекателни нужди. Снабден с най-новите технологии и функции, този ТВ Бокс ще превърне вашето телевизионно изживяване в нещо неповторимо.

С D9 ще можете да се насладите на вашите любими филми и сериали в 4K резолюция. С D9 имате възможността да гледате телевизия - канали от цял свят! Независимо дали сте любител на спорта, новините, разнообразните предавания или културните програми, с D9 можете да откриете богатството на телевизионното излъчване от всеки край на света.

Благодарение на бързия си процесор, D9 осигурява плавно и безпроблемно предаване на съдържание, без забавяне или загуба на качество. Също така, този модел е оборудван със защита на данните и личната Ви информация, за да може да се наслаждавате на своите любими програми без никакви грижи за сигурността си.

Не се колебайте - направете си подарък и купете D9 сега! Насладете се на безкрайни часове на разнообразие и забавление.

Какво е TV Box?

  • TV Box е ново поколение устройство към вашия телевизор, с което ще може да гледате много български и чуждестранни ТВ канали.
  • Чрез него може да гледате най-новите филми, сериали, видео клипове и да слушате музика в реално време, без да се налага да ги теглите.
  • Превръща всеки телевизор в Android Smart TV, което позволява да ползвате всички приложения от Google Play Store (Youtube, Bulsatcom, TV GO, Viber, Skype и др.)

Предимства на TV Box?

  • Ползвай тв бокс без месечни такси и абонаменти!
  • Лесен за управление!
  • Предлага цялата функционалност, която може да ви даден един смарт телефон или таблет! 
  • Лесно преносим и може да го ползва навсякъде, където имате достъп до интернет!
Поръчай Android TV Box D9 2GB RAM сега!
0877 36 06 06
139,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 139,00 лв.
Моля, изберете: